2015 – 2016

Wauw wat een mooi jaar is 2015 voor ons en de bordertjes geweest!

De eerste kampioen van dit jaar werd Vampire Kisses from Dawi's Rhapsody. Raven mocht als 1e dit jaar de mooie NJK titel op haar naam schrijven. Dit kleine meisje heeft het verder ook super goed gedaan. Genoeg CAC's om Ned. kampioen te worden, maar nog niet oud genoeg. Het toetje voor haar was een mooie RCAC op de kampioensclubmatch van de NBTC. Super trots momentje. Ook in Duitsland heeft ze het super gedaan, met drie keer beste teef achter elkaar! Dus hopelijk mag ze in 2016, nog wat mooie titels halen, zoals Ned en Dts kampioen. 

Op de tweedaagse show in Rotterdam was het beide dagen groot feest voor onze kennel. Dag 1 werd Bordysk's Irish Duke, Ivar, definitief Ned. kampioen, door het behalen van een RCAC. Op de Winner in Amsterdam mocht hij daar ook nog eens Int. kampioen bijschrijven en de Winner '15 titel! 

Dag 2 werd Oilily Girl from Dawi's Rhapsody, Otje Ned. kampioen. Geweldig resultaat van dit mooie meisje, dat ook nog eens dit jaar ons Z-nest heeft gekregen en het alfabet daarmee heeft afgesloten. Mooie kleine Ziva (Zapphire Girl from Dawi's Rhapsody) blijft gezellig bij ons wonen, als volgende generatie. Haar papa is Ch. Brackenfell Bok to Bach.

In Rotterdam ging Willem (Watch Out from Dawi's Rhapsody) als een speer en heeft dat de rest van het jaar vol gehouden! In Rotterdam 2 x BOB, Zwolle 1x BOB en 1x BOS, op de Winner de mooie Jeugd Winner '15 binnen gehaald en het jaar in Cuijk afgesloten met alweer een BOB! Natuurlijk is hij nu ook NJK en heeft genoeg CAC's, net als Raven, voor de Ned. kampioenstitel, alleen nog niet de leeftijd. Dat moet gaan lukken als hij 27 maanden oud is wink

 

Op de Clubmatch hebben we het ook geweldig gedaan. Blijft toch dé belangrijkste show van het jaar (samen met de Winner). Lizzy (Fine Features from Dawi's Rhapsody) deed het zo goed, dat ze Beste Teef werd en haar dochter (Raven) was reserve Beste Teef. 

Ook mooi was het Zweden avontuur van Marja en Daniëlle, naar Arets Borders. Ook daar hebben ze mooie resultaten behaald! Het keuravontuur van Daniëlle in Noorwegen, was natuurlijk ook een heel mooie en spannende belevenis, en geloof voor herhaling vatbaar hahahaha.

Op naar 2016. Waar wij hopen te starten met ons (2e) A nest, want tja, we zijn rond en starten dus maar weer opnieuw. Krijgen we op 7 mei de Dawi's Rhapsody reunie. Waar we achter de schermen druk mee bezig zijn. Natuurlijk zullen we ook zeker weer lekker onze hondjes gaan showen, mee wandelen en vooral vertroetelen!

Wij kijken uit naar 2016, hopelijk jullie ook…………………