Agria Winner & EDS Herning Denemarken

Woensdag 17 mei met ons drietjes ( Marja, Annemarie & Daniƫlle) en 4 van onze hondjes (Ranger, Bluff, Buffy & Raven) in de camper naar Herning in Denemarken.

In Herning aangekomen, had Debby van de Jack Russels een mooi plekje tegenover hun op de camping vrijgehouden. Dit was natuurlijk super gezellig en heel handig, bleek later. Wij kregen het gas niet aan šŸ˜‰ dus eten opwarmen bij de buren… hahahaha We hebben heerlijk aan de macaroni gezeten met ons 5en.

Donderdag was de Agria Winner. Vroeg op want de keuringen van de bordertjes (26 ingeschreven) startte om 09u00.Ā  We hadden een leuk plekje naast de ring bij Yvonne, de fokster van Ranger.Ā  Die het super leuk vond haar kleine (inmiddels puber) ventje terug te zien.

Ranger mocht het opnemen tegen zijn halfbroer (zelfde papa). Hij deed het super en kreeg een 2 Uitmuntend. Buffy en Bluff stonden samen in de ring. Beide gingen top, helaas geen plaatsing, maar beide wel een mooie Uitmuntend. Raven mocht als allerlaatste de ring in. Ze moest even inkomen, maar ze deed het perfect en kreeg 1 Uitmuntend CK Agria Veteranen Winner 2023. Eindkeuring met alle teven, had ze geen kans meer tegen de jonkies, maar de veteranen reu werd wel verslagen, dus Beste Veteraan geworden. Op naar dag 2.

Vrijdag de Euro Dogshow op het programma. Alweer vroeg op, want ook deze dag de bordertjesĀ  (39 inschrijvingen) van 09u00 de ring in.

Ranger mocht het spits afbijten in de jeugdklasse (3). Ranger deed super zijn best en showde zich van zijn beste kant. Hij had meer verdiend, maar 2 Uitmuntend is natuurlijk ook super knap van onze puber. Bluff en Buffy stonden weer samen in de ring in de kampioensklasse (10). Bluff helaas geen plaatsing maar wel weer een mooie Uitmuntend. Buffy deed ons allen verbazen en kreeg 3 Uitmuntend en ook nog 3e beste reu. Raven had nu weer helemaal door hoe het werkte en liep voortreffelijk in de veteranenklasse (2). Ze behaald 1 Uitmuntend en een tweede titel: European Veteran Winner 2023. Beide veteranen heren hadden een ZG, dus Raven was ook meteen Beste Veteraan. Eindkeuring erering is helaas niks geworden (ondanks de aanmoedigingen van Anouk). We eindigden deze avond met een heerlijke BBQ met Debby en Douwe.

Wat hebben we genoten van ons tripje Denemarken. Het was super gezellig, vele bekenden weer gezien en heerlijk tijd gehad met onze overburen op de camping. Nu eens bedenken waar we nog meer naar toe gaan šŸ˜‰