Dawi’s Rhapsody in Dorsten (De)

Op de KfT show in Dorsten (De) waren vandaag 4 hondjes van de Dawi's Rhapsody gang ingeschreven. Helaas was Sander met Willem (Watch Out from Dawi's Rhapsody) absent, maar de dames hebben onze gang ook erg goed vertegenwoordigd ;).

Lizzy (Fine Features from Dawi's Rhapsody) kwam voor het eerst in de veteranen klasse uit. Super trotse Daniëlle behaalde met haar Platz 1. en Lizzy werd ook nog Beste Veteraan.

In de jeugklasse (links op de foto) kwam Blue Diamond from Dawi's Rhapsody (Briggsy) uit met eigenaresse en handler Ellen. Ze hebben het geweldig gedaan. Briggsy behaalde 1 Uitmuntend en werd Beste Jeugdhond.

Onze grootste knapperd van vandaag (rechts op de foto) stond in de tussenklasse. Zapphire Girl from Dawi's Rhapsody aka Ziva, ging weer als een echte "showgirl" door de ring. Dit werd beloond! 1 Uitmuntend, beste teef en BOB. In de eindkeuring werd ze ook nog bij de laatste 5 geselecteerd. 

Echt een super dagje in Dorsten voor onze Dawi's Rhapsody gang.

 

Ps. In Echt was dit weekend ook een show. Op zaterdag werd onze kennel vertegenwoordigt door Karin met Sprite (Blue Sapphire from Dawi's Rhapsody). Zij behaalde een hele mooie 3 Uitmuntend in de jeugdklasse.

Dortsen 3 ling

Ellen-Briggsy  Daniëlle-Lizzy   Marja-Ziva