KFT show Ahlen (De)

 

De KfT show in Ahlen Duitsland, is altijd een gezellige show. Dat de hondjes van de Dawi's Rhapsodygang het daar goed doen, is ook altijd mooi meegenomen. Super gezellige kleine show met alleen terriers en vooral ook veel terrier vrienden.

Ook dit jaar waren er 4 hondjes ingeschreven in Ahlen. Wat een normale showdag zou zijn, eindigde in een overweldigende mooie, om nooit meer te vergeten, showdag!

Ethan (Fortune Cookie from Dawi's Rhapsody) stond voor het aller eerst in de showring, in de babyklasse. Wat deed het ventje het super goed. Stond keurig, liep super mee en showde zichzelf naar een 1 Veel Belovend. Voor Best Baby mocht hij strijden tegen Yuma (Eye-Catcher from Dawi's Rhapsody). Zij kreeg bij de baby teefjes 1 Veel Belovend, met een super mooi rapport. Ethan werd Beste baby en mocht eind van de middag nog terug de ring in om tegen de andere Beste Baby's te strijden. Nou een mooiere showstart konden we ons niet wensen. Kleine ventje showde zichzelf naar BEST BABY IN SHOW! Wauw wat een super trots moment.

In de jeugdklasse was Briggsy (Blue Diamond from Dawi's Rhapsody) in geschreven. Ze deed het super en kreeg 1 Uitmuntend en Beste Jeugdhond. Door dit mooie resultaat heeft Briggsy weer een titel erbij. Ze is nu ook Duits KfT jeugd kampioen! Ook zij mocht terug voor Beste Jeugdhond van de dag. Wel geselecteerd bij de laatste 6, helaas geen plaatsing.

Raven (Vampire Kisses from Dawi's Rhapsody) stond in de Ehrenklasse. Een klasse waar je wel een plaatsing kan behalen, maar niet mee dingt voor een CAC. Nu is Raven al Duits kampioen, dus deed ze voor de eer mee. Dat heeft ze ook even laten zien šŸ˜‰ Ze werd Best of Breed en aan het einde van de dag gingen we met alle BOB's nog een keer de ring in voor Best in Show. 

Raven heeft haar beste pootje voor gezet en wat een beloning kreeg ze daar voor……… We werden BEST IN SHOW!!!! Kippenvel momentje. Wat stoer, super trots, geen woorden voor.

Ahlen 2017, gaan we nooit meer vergeten. 

Fortune Cookie from Dawis Rhapsody3 Vampire Kisses from Dawis Rhapsody2 20170828_082715

Ethan: BEST BABY IN SHOW                                             Raven: BEST IN SHOW                               Raven & Ethan met hun gewonnen spulletjes