Showjaar 2017

Het showjaar 2017 gaat voor ons echt als topper de boeken in! Wat hebben we een super showjaar achter de rug met al onze Dawi's Rhapsodyhondjes en hun eigenaren. Hier een kleine opsomming van dit fantastische showavontuur 2017.

* Multi Kamp. Watch Out from Dawi's Rhapsody, trapte 2017 af met dé Hond van het Jaarshow, werd wel geselecteerd, maar verder helaas niet geplaatst. Ondanks niet heel veel in de ring te zijn geweest toch mooie titel erbij Belgisch Kampioen. 

*Multi Kamp. Fine Features from Dawi's Rhapsody heeft de 2e helft van 2017 de veteranen klasse onveilig gemaakt, dit bracht haar: Duits VDH veteranen kampioen, Veteranen BundesSieger, Ned. Veteranen Kampioen, Veteranen Winner '17, Beste Veteraan op de KCM, Belgium W'17, BeNeLux VW'17 NL & BE en dus ook BeNeLux Vet. kamp.

*Multi Kamp. Vampire Kisses from Dawi's Rhapsody is 2 maal geshowd afgelopen jaar. Op de KCM met een mooie 2 Uitmuntend als resultaat, maar in ons geheugen gegrift: natuurlijk de Best in Show op de KFT show in Ahlen!!!

 

Onze kampioentjes in spé. Ze zijn nog net te jong voor een kampioenstitel of staan in de kinderschoenen van hun carrière:

*Zapphire Girl from Dawi's Rhapsody heeft alles overtroffen waar we van droomden in 2017. Genoeg punten om NL kampioen te zijn, maar helaas nog geen 27 mnd oud. Tijdens de Bordertrofee werd Ziva beste Jeugdhond, mooie start van het jaar. Ziva eindigde het jaar 'excellent' mag ik wel zeggen: Best in Show op onze NBTC KCM met de titel Clubwinner'17, hierdoor deelname aan Hond v.h. Jaar. Daar start ze 2018 mee. In Amsterdam haalde ze voor 2e jaar op rij de Winster titel en Crufts qualificatie. In Brussel België kwam daar nog eens BeNeLux Winster bij om het jaar af te sluiten. 

*Blue Diamond from Dawi's Rhapsody, ook nog te jong voor NL kamp, maar inmiddels al CAC's genoeg verzameld om kampioen te zijn. Wel overtuigend Nederlands Jeugdkampioen geworden en Duits KfT jeugd kampioen. In Luik België was Briggsy Beste Jeugdhond en heeft hiermee ook een Crufts qualificatie gewonnen. Op naar 2018 voor nog meer mooie avonturen.

*Chilli Pepper from Dawi's Rhapsody heeft ook een vliegende start gemaakt in haar showcarrière. Op de terriershow beste puppy en BPIS3. Daarna in sneltreinvaart haar Nederlands Jeugdkampioensschap bij elkaar gewonnen. Met als mooie kers op de taart: JeugdWinster op de Amsterdam Winnershow. 

*Eye-Catcher from Dawi's Rhapsody is ook net gestart met haar beste pootje voor zetten in de ring. Niet onverdienstelijk al. In Leipzig op de Terrierspecialty werd Yuma Best Baby in Show! Nu staat ze inmiddels in de jeugdklasse en sloot het jaar af met een BOB en BIG3 en in Brussel Belgie, JCAC Belgium Junior Winner BOB en Crufst qualificatie.. Nog 2 puntjes te gaan voor NJK en BJK, maar dat gaat vast lukken in 2018.

*Voodoo Games from Dawi's Rhapsody staat niet vaak in de showring, maar doet het best goed. Knappe Viggen heeft nog 1 CAC nodig om Ned. kampioen te worden. Hopelijk gaat hij dit in 2018 zeker halen. Zet 'm op.

*Fortune Cookie from Dawi's Rhapsody, onze kleine Prins Philip, heeft eigenlijk pas 1 showtje gelopen in de babyklasse bij de altijd gezellige KFT show in Ahlen Duitsland. Nou knappe Ethan deed het geweldig en aan het einde van de dag ging meneer met de titel Best Baby in Show naar huis! Hopelijk brengt komend jaar hem nog veel moois in en buiten de ring.

 

WAUWSIE………….. Het is echt niet te geloven wat een mooi jaar dit was. Dank jullie wel dat we dit met zijn allen kunnen meemaken, doen, vieren en beleven.

Voor als jullie het nog niet wisten: Wij ( Willy, Marja en Daniëlle) zijn echt super trots op de Dawi's Rhapsodygang!

We wensen iedereen mooie Feestdagen en een super 2018. 

(hieronder nog wat mooie foto's van het afgelopen jaar)

sander en willem 2 Willem Belg. kamp   IMG-20170514-WA0000 Vampire Kisses from Dawis Rhapsody2 Fortune Cookie from Dawis Rhapsody3 Pepper 1u JCACZiva 1u CAC CACIB BOB Yuma beste puppy Zapphire Girl from Dawis Rhapsody CW17 Viggen BOS - Yuma BOB Eye-Catcher from Dawis Rhapsody BIG3 Brussel BeNeLux

Yuma BeJW 2017 en BOB