Weekendje show Rotterdam

 

Dit weekend was er 2 dagen show in Rotterdam.

Op zaterdag de Internationale show. Hier was van onze gang Chilli Pepper from Dawi's Rhapsody, Pepper, voor het eerst in de jeugdklasse ingeschreven. Ze deed het voortreffelijk. Kreeg een super mooi rapport en 2 Zeer goed als kwalificatie. Super mooi begin van haar showcarriere. 

Zondag werd de BeNeLux show in Rotterdam gehouden. Bij de reuen in de kampioensklasse stond Watch Out from Dawi's Rhapsody. Flinke concurrentie had Willem en behaald een mooie 3 Uitmuntend.

Kleine Yuma (Eye-Catcher from Dawi's Rhapsody) maakte haar show debuut in de babyklasse. Ze deed het super goed, een mooie 1 Veel Belovend was het vervolg en omdat ze Beste baby werd, mocht ze ook nog naar de erer-ring. Helaas zonder verdere resultaten.

In de jeugdklasse stond Blue Diamond from Dawi's Rhapsody (Briggsy). Ze ging als een speer. 1 Uitmuntend, Beste teef en een mooie titel rijker…. BeNeLux JeugdWinster'17.

De tussenklasse werd gewonnen met 1 Uitmuntend door onze knappe Ziva, Zapphire Girl from Dawi's Rhapsody. Helaas zat er verder niets in voor Ziva.

In de veteranenklasse kwam Lizzy uit (Fine Features from Dawi's Rhapsody). De keurmeester kon gelukkig door een dik pak haar heen kijken en beloonde Lizzy met 1 Uitmuntend, ook zij heeft er een mooie titel bij: BeNeLux Veteranen Winner'17.

Trots weer op onze Dawi's Rhapsody gang!